Beyimmder.org

SORUMLULUĞUNUN BİLİNCİNDE BİR İMAM HATİP NESLİ

BEYİMMDER olarak derneğimizin var olabilmeyi aşıp güçlü bir şekilde kalabilmesini sağlayan misyon ve vizyonumuza bağlı kalarak düzenlemiş olduğumuz stratejik planımız, derneğimizin 2012-2014 arası yapacağı faaliyetlerin kapsamını oluşturmaktadır.

Stratejik planımızın amacı, derneğimizin var olduğu süre içerisinde aktif olan, vaktini en iyi şekilde değerlendiren, mezunlarına ve mensuplarına en iyi şekilde hizmet veren olmak ise amaç ve hedefleri belirlenmiş, anlık kararlarla değil, bir strateji dâhilinde yürütülen bir BEYİMMDER’ dir. Bu nedenle Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği olarak 2012-2014 yılları arasında hedeflerimizi belirledik ve bu hedeflere ulaşmak için bütün gücümüzle çalışacağız.

BEYİMMDER olarak bizler, mezunlar ve mensuplar arasında karşılıklı yardım ve dayanışmayı sağlamak, milli, manevi, ahlaki, dini, sosyal, kültürel, ekonomik sorunları ortaya çıkararak bu yönde çalışmalar ve araştırmalar yapmak için gerekli çabayı sarf etmek, mezunlar, mensuplar ve öğrenciler arasında birliği sağlamak, okul ile manevi bağları devam ettirmek istiyoruz. Değerlerimiz doğrultusunda “Sorumluluğunun bilincinde bir İmam Hatip Nesli” yetiştirmeye katkıda bulunmak bizim temel gayemizdir.

Stratejik planımız, güçlü yönlerimizi öne çıkaran ve geliştiren, nitelikli ve disiplinli bir yapı içerisinde yol almamızı sağlayan bir çerçevedir. Yetişen İmam Hatip Neslinin akademik, sosyal, dinî ve ahlâki alandaki başarıları üzerine inşa edilmiş olan bu plan, sorumluluklarımızı yerine getirmede kaynaklarımızın daha etkili kullanılmasına imkân sağlamaktadır. Bu plan, derneğimizi daha ileriye götürmek için verdiğimiz ve vereceğimiz çabaların yol haritası olacaktır.

Geniş katılımla oluşturulmuş bu planda emeği geçen bütün gönüldaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Üsame MISIR
Genel Başkan