Beyimmder.org

7. Geleneksel İftar Programı Derneğimizden Haberler

7. Geleneksel İftar Programı

GALERİ

7. Geleneksel İftar programımız yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programınız mezunlarımızdan oluşan musiki ekibi ile  başladı. Birbirinden güzel ilahileri seslendiren mezunlarımız iftar öncesi gönülleri dinlendirdi. Beytullah Özdemir ağabeyimizin Kuran tilavetini gerçekleştirmesinin ardından, Enez Özsoy ağabeyimiz de iftar için akşam ezanını okudu.

Yemeklerin yenilmesinden kısa süre sonra, BEYİMMDER dernek başkanımız Üsame Mısır, açılış konuşması olarak, dernek faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdikten sonra, Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunlarının mazi ve istikbaldeki halleri hakkında bir konuşma yaptı.

Ardından Ahmet Gür ağabeyimiz, mezunlar ve mensuplar hakkında samimi konuşmalarını yaptılar. Bu sırada, derneğimizin 2012 yılından itibaren gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında sinevizyon gösterimi de yapıldı.

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

8. Geleneksel İftar Programı

8. Geleneksel İftar Programımıza teşrif eden tüm gönül dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

ULUSLARARASI MODEL İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI ZİRVESİ

Beyoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı,İslam İşbirliği Gençlik Formu ve Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin ortaklaşa olarak düzenlemiş olduğu ULUSLARARASI MODEL İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI ZİRVESİ (Liseler) 2018, ?Kudüs-ü Şerif?in Uluslararası Statüsü ve İslami Karakterinin Korunması? temalı olarak 27.04.2018 Cuma günü açılış programı ile başlamıştır.

Foto Galeri

• 8. Geleneksel İftar Programı